ICEHEAVEN

ICEHOCKEY, PHOTOS AND POEMS

Ajatuksia

Köyhän ja rikkaan erot

Kun ulkona sataa lunta. Ottaa köyhä kolan ja lykkii lumet.

Vaan rikaspa vetäsee käyntiin tuliterän lumilingon.
Kun on kova pakkanen köyhä ostaa halvan lämmittimen
ja manaa seuraavana aamuna, että miksei tää toimi ja
vie takasin kauppaan, ostaa uuden ja sitte auto syttyy palaan.
Rikas ostaa markkinoiden kalliimman Defan ja nauttii lämmöstä.

Kun köyhä haluaa ulkomaille, niin hän kyttää netistä halvimman vaihtoehdon,(todennäkösesti Thaimaa tai joku Itäblokin maa), mutta rikas menee matkatoimistoon ja tilaa hotellihuoneen vähintään Abu Dhabista.
Lomalla köyhä sitten tulee varastetuksi ja manaa huonoa onneaan. Sinnitelee loppureissun ajan eväillään, joita ei varastettu.
Rikas kidnapataan ja vaaditaan lunnaita. Ystävystyy kuitenkin lopulta kidnappaajien kanssa ja tekee menestyskirjan.

Kun köyhä veikkaa tekee hän säästölapun ja jättää monivedossa väliin muutamia maalilukemia. Toteakseen seuraavana aamuna, että kaikki paitsi yksi on oikein, koska oli säästäny neljä euroa.
Rikas laittaa lapun täyteen numeroita ja lunastaa voiton seuraavana aamuna.

Kun köyhä rakastuu ostaa hän rakkaalleen yhden ruusun ja kertoo tunteistaan. Rikkaan rakastuessa ostaa hän kalleimman timanttisormuksen ja kosii rakastettuaan.
Rikas tekee kuitenkin yhden virheen ja unohtaa tehdä avioehdon.Menee vuosi, jos toinenkin ja kaikki on niin onnelista lehtien hehkuttaeassa avio-onnea. Rikas sortuu kuitenkin lopulta nähdessään muka kauniimman naisen ja erehtyy tämän sänkyyn.
Tässä vaiheessa vaimo on palkannut yksityisetsivän ottamaan kuvia petturimiehestään ja vaatii avioeroa, sekä puolta omaisuudesta. Mies/Nainen palkkaavat asianajajat ja oikeusjuttu kestää vuoden, jos toisen-kin.Lopulta oikeuskuluihin on mennyt puolet omaisuu- desta ja juttu ratkeaa vaimon eduksi.
Seuraavana aamuna mies ottaa kolan ja lykkii lumet, sillä se oli ainoa mitä hänelle jäi rivitalokaksion lisäksi.

Welcome

Featured Products

google

Newest Members